Du er velkommen til at kontakte os via telefon 71 99 51 48 eller mail kontakt@siimian.com eller support@siimian.com hvis du har spørgsmål til vores services eller gerne vil høre mere.

Hvis du allerede ved, hvilken pakke du ønsker, kan du blot købe den her på hjemmesiden, og så vil vi kontakte dig for at aftale nærmere og gennemgå en fælles kontrakt.

Du betaler via det indbyggede betalingssystem her på hjemmesiden. Dine betalingsoplysninger vil ikke blive gemt af os, men krypteret og sendt videre til PBS (pengeinstitutternes betalingsservice), hvilket gør det meget sikkert at betale via nettet.

Beløbet vil ikke blive trukket fra din konto, før vi har har haft et møde med dig, hvor vi har aftalt det videre forløb og begge parter har underskrevet kontrakten for samarbejdet. Du kan derfor afbryde købet indtil du har underskrevet kontrakten.

Du er også velkommen til at sende os en mail, og først betale efter mødets afholdelse.

Når du har købt og betalt et abonnement via vores hjemmeside og underskrevet kontrakt, vil der automatisk blive betalt det aftalte beløb hver måned, så du ikke behøver at huske på regningerne og så du ikke risikerer rykkergebyrer.

Når du bestiller et abonnement hos Siimian, modtager du en mail med en faktura i PDF-format. Fakturaen indeholder en oversigt over de bestilte services. Du vil modtage en ny faktura, næste gang du ændrer i din abonnementsaftale.

Fandt du ikke svaret?

Send os en Email

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.